Over ons
Hier onder vind je informatie over onze aanpak, wat je van ons kunt verwachten en wat wij jou te bieden hebben;

Vrijblijvende Proefles

Op deze site vind je algemene informatie over het rijbewijs en informatie over rijschool START. Maar daarmee kun je nog geen beslissing nemen om met ons in zee te gaan. Daarvoor raden wij je aan om een afspraak te maken voor een vrijblijvende proefles.Zo kun je nader met ons kennismaken. Dan pas weet je of je op je gemak voelt bij de instructeur en of de lesauto je bevalt en fijn is of niet om rijlessen te nemen. Tijdens de proefles heb je de mogelijkheid om alles te bespreken. Wat je verwachtingen zijn en wat de rijschool je te bieden heeft. Ook kun je dan concrete afspraken maken als je besluit om bij ons je rijopleiding wilt voortzetten. Graag geven wij je de gelegenheid om al je vragen te kunnen stellen zodat alles duidelijk is voor jou. Dan weet je goed waar je aan toe bent en heb je geen verrassingen achteraf.

Spoed?

Als je tijd hebt en als je bijna elke dag kunt lessen dan kun je bij ons ook terecht voor een spoedopleiding. Dan heb je in no- time je rijbewijs. Om te beginnen met spoedopleiding moet je wel eerst theorie gehaald hebben.

16 jaar

Sinds 2011 mag je op je 16e al een stap zetten naar je rijbewijs. Als je 16 bent kun je al deelnemen aan de theorie examen. 6 maanden later starten met rijlessen en op je 17e afrijden. Als je slaagt dan heb jij een volwaardig rijbewijs maar mag je tot je 18 bent alleen auto rijden als een begeleider naast jou meerijdt. Verdere informatie hierover vind je op de site www.2todrive.nl


Flexibel met betalingen

Wij zijn ook flexibel met betalingen. Je kunt losse lessen nemen en in de auto contant afrekenen of je kunt kiezen voor voordeelbundels en pakketten met examen garantie en gratis herexamen. Dezen kun je in termijnen betalen.

Flexibel door persoonlijke aanpak

Wij zijn flexibel en dat passen wij toe op elk cursist. Immers elk leerling heeft een andere aanpak nodig. Sommigen zijn theoretisch ingesteld en sommigen praktisch. Sommige pakken het snel op. Sommige hebben er meer moeite mee. Daarom hebben wij voor elke cursist persoonlijke aandacht en opleiding op maat.

Ook s avonds en in het weekend

Wij zijn ook flexibel met lestijden. Je kunt bij ons ook savonds en in het weekend lessen zonder extra kosten.

Kwaliteit heeft voorrang

Rijschool Start is een kleine rijschool die veel waarde hecht aan de kwaliteit van de rijlessen. Niet uren volmaken met rondjes rijden. Nee. Tijdens de rijlessen wordt alles duidelijk besproken zodat de cursist niet met vraagtekens in de hoofd de auto verlaat. Vooraf aangegeven wat de doel van de les is en achteraf bespreken of de doelstelling gehaald is. Zo weet je of je vorderingen maakt of niet.

Fijne lesauto

Praktijklessen worden gegeven in een Opel Corsa hatchback. Deze auto is bijzonder fijn om rijlessen te nemen. Het is niet te groot of te klein maar fijn. Deze is ook aanbevolen als rijlesauto door verschillende instanties en opleidingen. Het is een diesel en voorzien van alle technische snufjes zoals regensensor, airco, airbags rondom verstelbare stuur en stoel en verder ook elektrische ramen en spiegels. Door de airbags rondom dus ook erg veilige auto en abs mag er niet aan ontbreken. Uitproberen? Vraag een gratis proefles aan.

Vaste instructeur en zelfde auto

Bij ons heb je altijd de vaste instructeur en dezelfde auto. Dat is fijn. Want je went aan de instructeur en de auto en de instructeur weet goed hoe je ervoor staat. Zo hoef je niet een andere auto te leren kennen en hoef je onderdelen die je gehad hebt niet nogmaals te doen en je opleiding vordert spoedig.

Stap voor stap, een goed resultaat

Lessen zijn opgebouwd van makkee lijk naar moeilijk en stap voor stap komen we samen met de cursist tot een goed resultaat. Onze stap voor stapsgewijze aanpak wordt ook aanbevolen door CBR. CBR heeft zo een RIS opleiding in leven geroepen. Voluit is dat Rijopleiding In Stappen. Zo hebben wij reeds vele cursisten aan hun rijbewijs geholpen. Wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons ook op de juiste adres bent voor je rijbewijs.

Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen

Kwaliteit is bij ons niet duur. Kijk en vergelijk onze tarieven met andere rijscholen. Prijzen kun je vergelijken maar kwaliteit niet. Daarom raden wij je aan om nader met ons kennis te maken. Het is voor je eigen bestwil. Goede rijopleiding voor minder geld.

Gebruik leskaart en vorderingenkaart

Wij maken gebruik van leskaart. Deze krijg je bij je eerste les en neem je elke les mee zodat je instructeur je afspraken en betalingen kan noteren. En op een persoonlijke vorderingenkaart worden jou vorderingen bijgehouden. Je kunt te allen tijde inzien hoever je opleiding vordert.

Altijd up to date

Wij volgen altijd de nodige bijscholing zodat wij op de hoogte zijn van de nieuwste lesmethoden en veranderingen in verkeersregels en de laatste exameneisen. Wij passen onze opleiding zo aan zodat het goed aansluit op de exameneisen. Zo zijn wij altijd up to date en kunnen je opleiden tot een veilige, verantwoordelijke en zelfstandige bestuurder

Halen en brengen

Jou rijlessen kunnen starten en eindigen waar je maar wilt; thuis, school, station, stageplek, werk of elders. Wij halen en brengen je van en naar het door jou opgegeven adres.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Enschede en rijden in Enschede, Hengelo en omstreken